Intervju med Grefsenkollen Opp legenden Tore Jensen

Fjorårets utgave av Grefsenkollen Opp av den 11. i rekken. Da løp Tore Jensen Grefsenkollen Opp for 10.gang! Han topper lista over de som har løpt flest ganger sammen med Olaf og Frode Talmo. Vi spurte Tore litt hva han tenker om Grefsenkollen Opp.

Tore sammen med datter Anna Jensen på start 2017. Foto: Synnøve Lyssand Sandberg.

-Hva er det som gjør at du har løpt Grefsenkollen Opp så mange ganger?

«Grefsenkollen Opp er et av mange fine nærmiljøløp. I tillegg har vi brukt det som nærsamling i skigruppene til barna mine. Da var det naturlig å løpe selv og gjøre mitt beste for å holde barna bak meg. Dessuten er det også et naturlig samlingspunkt for mange kjente i området som gjør at det alltid er hyggelig å løpe.»

-Som en rutinert løper, hvordan pleier du å legge opp løpet?

«Jo eldre og saktere jeg løper åpner jeg mer forsiktig. Fint å kunne passere Lachmannsvei hvor det er 1,8km igjen med et smil om munnen. Derfra går det alltid lettere hvis man har energi til å passere noen andre.»

-Har du tenkt å stille i år igjen?

«Håper å kunne stille i år igjen, men har slitt litt med skader i det siste. Skal nok likevel løpe for å holde følge med 2 blad Talmo i antall deltakelser.»

Vi i arrangementskomiteen ønsker å se både Tore og deg på start i Grefsenkollen Opp 2019! Påmeldingen finner du her.

Følg også Grefsenkollen Opp på Facebook.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *