Kilometerstolper for Grefsenkollen Opp

Nydalens Skiklub har med tillatelse fra Oslo kommune satt opp kilometerstolper langs løpstraséen for Grefsenkollen Opp.

Arrangøren av Grefsenkollen Opp, Nydalens Skiklub, har med tillatelse fra Oslo kommune satt opp kilometerstolper langs løpstraséen for Grefsenkollen Opp. Skiltene viser gjenstående distanse til toppen av Grefsenkollen, og er satt opp for hver halve kilometer fra start til mål. På de siste hundre meterne er det satt opp ekstra skilt, slik at man kan vite eksakt hvor langt det er igjen med tanke på en avsluttende spurt mot mål. Det er også satt opp egne skilt ved Skeidbanen og ved Lachmannsvei for dem som trener intervaller med disse stedene som utgangspunkt.

-Bakkene opp mot Grefsenkollen er meget populære for kondisjonsaktiviteter, og med de flotte skiltene tror vi enda flere vil la seg inspirere til å trene og konkurrere i Grefsenkollen, sier Per-Arne Røstadsand, løpsleder for Grefsenkollen Opp 2012.

3500_550
I Kjelsåsveien v/ Tonsenveien/Grefsen tennisbane

M1000_550Etter «Storsvingen», før P-plassen ved Trollvann

M0_550
Mål på toppen

2 kommentarer til «Kilometerstolper for Grefsenkollen Opp»

  1. Hvor mange løpere var det som fullførte i 2011? I en artikkel jeg leste så sto det 414 deltakere. Og så ble jeg fortalt i dag pluss at det sto på websidene deres her at det var ny rekord i år?

    1. Ref tidligere arr.: Antall fullførte i 2011 var 388, som dengang var rekord.
      Se noen statistikk-tall under fanen «Resultater»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *